...Προς το παρών το site δεν ενημερώνεται ΣΥΝΤΟΜΑ μαζί...

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2 - 3

Επαιξε σαν ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ στο Κιλκίς και πήρε το διπλό.Παίζοντας ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο η ομάδα τις Χαλάστρας πήρε τρείς σημαντικούς βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Κιλκισιακού.
Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού με το καλησπέρα κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 3΄ με τον Τζεβελέκη και πριν καλά καλά προλάβει να συμπληρωθεί το ημίωρο ο Κιλκισιακος διπλασιάζει τα τέρματα του στο 26΄ με τον Μαντζάρη.
Ο Καμπανιακος σ αυτο το διάστημα έδειχνε να τα έχει χαμένα.
Το 2 - 0 είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61' ο Καμπουρίδης με το τέρμα που πέτυχε βάζει την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.
Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ο Καμπανιακος πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τον ΠΑΠΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ στο
74΄ και στο 90΄.Μετά από αυτή την νίκη υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά για την παραμονή τις ομάδος στην κατηγορία αρκεί να συνεχίσει με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχεία.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Ευθυμιάδης, Γκέλινος, Μαυραγγελίδης, Κεσίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Στεφανίδης, Καρατζιάς (76' Ντουντούκης), Ματζάρης (69' Κουραλίδης), Τζεβελέκης
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δαλκίδης, Τανούρκας (59' Γκόλτσης), Γερόπουλος (39' Τρικαλινός), Γαβανάς, Μεσιάρης, Καμπουρίδης, Υψηλός, Κουκουλέκης, Παπαγαθονίκου, Σκόρδας, Δημητριάδης (81' Κοσμίδης)

Καμπανιακός 2015-2016

Καμπανιακός 2014-2015 όλα τα γκόλ

Καμπανιακός 2013-2014 ολα τα γκολ

Καμπανιακός 2012-13 όλα τα γκολ

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975
Ο Καμπανιακός στην Β'Εθνική μαζί με τον υπέροχο κόσμο του

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *