...Προς το παρών το site δεν ενημερώνεται ΣΥΝΤΟΜΑ μαζί...

Λάρισα-Καμπανιακός 4-1

Το ρεπορτάζ είναι από το kampania sports.
Ανώτερη σε όλες της γραμμές η ΑΕΛ  δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Καμπανιακό με το ευρύ 4-1. Εγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που ικανοποίησε τους 3.000 περίπου θεατές.
Η τοπική ομάδα εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τα τραγικά λάθη  της αμυντικής γραμμής του Καμπανιακού και όπως θα παρατηρήσετε  στο αναλυτικό video του kampania sportsτο σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο.Με την έναρξη του αγώνα  μοναδικό τετ α τετ του Παπαγαθονίκου για τον Καμπανιακό αλλά δυστυχώς για τους φιλοξενούμενους πολύ κακό τελείωμα της φάσης από τον επιθετικό του Καμπανιακού.Μέσα σε 10΄ οι Λαρισαίοι σκοράρουν δυο φορές (λάθη των αμυντικών)και έτσι τελειώνει το πρώτο ημίχρονο με την Λάρισα να κυριαρχεί στον χώρο του κέντρου και αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον άλλα δυο γκολ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γ.Πετράκης κάνει δυο αλλαγές ο Χατζόπουλος καιΤσαταλιός στην θέση του Κουντουρά και Λαγκώνα(αλλαγή τακτικής από τον προπονητή του Καμπανιακού.
 Πάλι ο Καμπανιακός χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Προβατίδη..Κι άλλο λάθος  στην άμυνα του Καμπανιακού και ο Στεφανίδης κάνει το 3-0 με ωραία κεφαλιά στο 53΄.
ΓΚΟΛ  για τον Καμπανιακό στο 60΄με τον Παπαγαθονίκου.Μοναδικό τετ α τετ χαμένο για την ομάδα της Χαλάστρας με τον Χρήστου στο 62΄.Αδυναμία να βγάλουν καλή άμυνα οι του Καμπανιακού και ο Γκούρτσας κάνει το τελικό 4-1.
ΑΕΛ:Αν και είναι αρκετά νωρίς η ομάδα της Λάρισας έδειξε ότι έχει το σύνολο που εύκολα η δύσκολα θα αλλάξει κατηγορία.
Καμπανιακός: Για άλλη μια έδειξε αδυναμίες στην αμυντική γραμμή και στον χώρο του κέντρου. ΑΕΛ-Καμπανιακός 4-1 από kampaniasports


Δηλώσεις  Γ.Πετράκη

Δηλώσεις Παναγόπουλου

Καμπανιακός 2015-2016

Καμπανιακός 2014-2015 όλα τα γκόλ

Καμπανιακός 2013-2014 ολα τα γκολ

Καμπανιακός 2012-13 όλα τα γκολ

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975
Ο Καμπανιακός στην Β'Εθνική μαζί με τον υπέροχο κόσμο του

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *