ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καμπανιακός-Εθνικός Φιλιππιάδος 3-1


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Καμπανιακόςδεν άφησε περιθώρια στον Εθνικό Φιλιππιάδος για να διεκδικήσει  κάτι απ αυτό το παιχνίδι και τον κέρδισε με σκορ 3-1.
Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό της συνάντησης ξεκίνησαν δυνατά και πίεσαν τον αντίπαλό τους χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες.
Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Χρήστου για τους γηπεδούχους,
Συνέχισε να πιέζει ο Καμπανιακός και στο 42' ο Προβατίδης δίνει ασίστ στον Χρήστου και αυτός με μια εξαιρετική προσπάθεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 2-0 για τους γηπεδούχους που είναι και σκορ ημιχρόνου.
Ίδιο σενάριο και στης αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να τρέχουν περισσότερο να φτάνουν απειλητικά στην μεγάλη περιοχή του Εθνικού ,ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνιάδη ,αλλά οι φιλοξενούμενοι σε αντεπίθεση μειώνουν σε 2-1 στο 63'.
Πέναλτι για τον Καμπανιακό στο 64'(χέρι μέσα στην περιοχή )εκτελεί εύστοχα ο Υψιλός και 3-1 που είναι και το τελικό σκορ.
Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του Καμπανιακού που σχεδόν του εξασφαλίζει την κατηγορία.
Κατώτερος του αναμενόμενου ο Εθνικός.
Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού ο κόουτς του Καμπανιακού Λεωνίδας Υφαντίδης
δήλωσε:
Είμαστε χαρούμενοι όλοι η οικογένεια του Καμπανιακού γι αυτό το αποτέλεσμα που ουσιαστικά κερδίζουμε την κατηγορία ,αυτός ήταν άλλωστε και ο μεγάλος στόχος.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας πίστεψαν και μας βοήθησαν να πετύχουμε τον στόχο μας.
Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου που πρώτα απ όλα δικαίωσαν τους εαυτούς τους δίνοντας το 100% των δυνάμεών τους.