ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρης Ακροποτάμου-Καμπανιακός 1-0


kampaniasports.gr
Το ρεπορτάζ είναι από το kampaniasports.gr
Κατάφερε να χάσει ο Καμπανιακος,από μια ομάδα που μετά το γκολ που πέτυχε στο 2' μετά από τραγικό λάθος του Φοιτά δεν πάτησε στην αντίπαλη περιοχή.
Μετά την ψυχρολουσία ο Καμπανιακός έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τους γηπεδούχους αλλά στην τελική προσπάθεια κάτι πήγαινε στραβά.
Με μεγάλη κατοχή της μπάλας με πολλές επιθέσεις με πολλές τελικές και όμως ήρθε μια αναπάντεχη ήττα για τους κόκκινους της Χαλάστρας.
Αποτέλεσμα ημιχρόνου 1-0.
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι να μην μπορούν να φτάσουν στην περιοχή του Κηπουρού και ο Καμπανιακός πότε με βαθιές σέντρες και πότε τα πλάγια έφτανε με αξιώσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή  αλλά και πάλι οι επιθετικοί του δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντάκου και σε δυο περιπτώσεις έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Ντεφορμέ αρκετοί παίκτες του Καμπανιακού που αν και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων φαινόταν στο γήπεδο παρ όλα αυτά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις.
Αδικούν τον εαυτό τους οι Χαλαστρινοί αφού στα τελευταία παιχνίδια η απόδοσή τους κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα.Σίγουρα κάτι πρέπει ν αλλάξει,και ελπίζουμε με την επιστροφή των τραυματιών να επανέλθουν στης καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.
Αρης Ακροποτάμου-Καμπανιακός 1-0 

Φωτορεπορτάζ  εδώ

 αναλυτικό video αποκλειστικά από το kampaniasports.gr