ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη νίκη για την ομάδα μας επί του Απόλλων Παραλιμνίου

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Καμπανιακός στο έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου κερδίζοντας με 1-0.
Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι από δυο ομάδες
που προέρχονταν από ήττες στην πρεμιέρα και κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την λήξη του.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν τουλάχιστον τρεις φορές την εστία του Χατζηγιαννάκη χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ.
Ειδικά η ευκαιρία με τον Μπάλλιο όταν παίρνοντας την μπάλα από τον χώρο του κέντρου πέρασε οποίον βρήκε μπροστά του έφτασε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε άουτ  ήταν η ευκαιρία του αγώνα.
Από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε ο Υψηλός αλλά ούτε και ο Προβατίδης,αλλά ούτε και ο Lorentzo.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς όμως να απειλήσουν τον Κηπουρό.
Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες 0-0.
Με το καλησπέρα στο  47΄ο Μπάλλιος βρίσκει τον Προβατίδη μέσα στην περιοχή και ο επιθετικός του Καμπανιακού πλασάρει όμορφα και γράφει το 1-0.
Στην συνέχεια το παιχνίδι παίρνει έναν πολύ γρήγορο ρυθμό οι φιλοξενούμενοι ανεβάζουν την άμυνα τους πιο ψηλά και φαίνεται για 20΄λεπτά να ελέγχουν το παιχνίδι αλλά τους λύπη η καλή τελικά πάσα για να απειλήσουν τον Κηπουρό.
Αν οι παίκτες του Καμπανιακού είχαν καθαρό μυαλό θα μπορούσαν τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις να κλειδώσουν το ματς καθώς σε γρήγορες αντεπιθέσεις βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω μέσα και έξω από την μεγάλη περιοχή του Απόλλωνά αλλά προτίμησαν να τελειώσουν της φάσεις παρά να συνεργαστούν.
Τελικό 1-0.
Καμπανιακός: Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Καμπανιακού στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με πολλά τρεξίματα θα μπορούσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο αν ήταν πιο αποτελεσματικοί.Κορυφαίος των γηπεδούχων ο Lorentzo Menigalli.
Απόλλων Παραλιμνίου:Πολύ καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές ίσως με λίγη τύχη θα μπορούσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ο αρχηγός Ρούμπος ο οποίος έκανε πραγματικά τα περισσότερα χιλιόμετρα.
Στο 88΄αποβλήθηκε με απ ευθείας κόκκινη ο Δ.Τριανταφύλλου πιθανόν για εξύβριση.
Από δικό μας λάθος δεν υπάρχει στο video που ακολουθεί το γκολ της συνάντησης και σας ζητάμε συγνώμη.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:Κηπουρός,Menigalli,Υψηλός(Κασαπίδης),Σαραγιώτης Ρακαβίνας,Χατζόπουλος,Μπάλλιος,Στεφανίσης,Προβατίδης,Κουντουράς(Πόπτσης),Λεφίδης(Αλμπάνης),
ΑΠΟΛΛΩΝΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ:Χατζηγιαννάκης,Δ.Τριανταφύλλου,Καστριτσέας,Μηντιούρης,ΡΟΥΜΠΟΣ,Κ.Τριανταφύλλου,Κοσμίδης,Ναλμπάντης,Ζυγκερίδης,Παπαστεργίου,Γαλακτερός.


Δείτε της καλύτερες στιγμές του αγώνα.