...Προς το παρών το site δεν ενημερώνεται ΣΥΝΤΟΜΑ μαζί...

Δόξα Προσκυνητών-Καμπανιακός 2-1

Ρεπορτάζ από το kampaniasports.Ο Καμπανιακός της ευκαιρίες οι γηπεδούχοι το τρίποντο στην Κομοτηνή στο παιχνίδι Δόξα Προσκυνητών Καμπανιακός.
Αυτοκτονήσαμε
ήταν τα λόγια του κόουτς του Καμπανιακού αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού.
Ύστερα από ένα χλιαρό πρώτο ημίχρονο το οποίο τελείωσε 0-0 ο Καμπανιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο και με τον Κουντουρά ο οποίος ύστερα από σέντρα του Μπάλλιου  άνοιξε το σκορ για τους κόκκινους στο 55΄.
Στην συνέχεια μεγάλες ευκαιρίες για τον Καμπανιακό με τον Μπάλλιο και Στεφανίδη  να καθαρίσει το παιχνίδι χάθηκαν αφού οι ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού έκαναν πάντα μια ενέργεια παραπάνω,
Στο 56΄περνάει ο Εμρέ  και στο 65΄ ύστερα από παιδικό λάθος της άμυνας του Καμπανιακού φέρνει το ματς στα ίσια.
Και εφ οσον ο Καμπανιακός δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ στις τόσες ευκαιρίες που δημιούργησε στα τελευταίαλεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και τελικά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Τελικό Δόξα Προσκυνητών-Καμπανιακός 2-1.
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κελεσίδης, Μουζασβίλι, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης, Γιαννακτσίδης, Τρίχας, Ιωαννίδης.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Κερλίδης): Κηπουρός, Μενιγκάλι, Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Υψηλός, Στεφανίδης, Ασλαμπάλογλου, Κουντουράς, Κασαπίδης, Μπάλιος.

Καμπανιακός 2015-2016

Καμπανιακός 2014-2015 όλα τα γκόλ

Καμπανιακός 2013-2014 ολα τα γκολ

Καμπανιακός 2012-13 όλα τα γκολ

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975
Ο Καμπανιακός στην Β'Εθνική μαζί με τον υπέροχο κόσμο του

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *