...Προς το παρών το site δεν ενημερώνεται ΣΥΝΤΟΜΑ μαζί...

Ισοπαλία στην Ξάνθη για τον Καμπανιακό

Το ρεπορτάζ είναι από το kampaniasports.grΈνας ψυχωμένος Καμπανιακός πήρε 0-0 μέσα στην Ξάνθη από τον Ορφέα παίζοντας τα τελευταία 20λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζόπουλου.
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι
οι κόκκινοι της Χαλάστρας δέχονται κόκκινη κάρτα και μάλιστα και στις δυο περιπτώσεις άδικα.
Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και από την αρχή φάνηκε ότι όποιος πετύχαινε γκολ θα ήταν και ο νικητής του αγώνα,γκολ δεν μπήκε και οι ομάδες πήραν από έναν βαθμό.
Παράπονα πολλά μετά το τέλος της συνάντησης από τον προπονητή του Καμπανιακού Κο Κερλίδη για την διαιτησία του Κου Σιμίδη του συνδέσμου Εβρου στην Live ραδιοφωνική μας εκπομπή.
Το κακό με την διαιτησία την φετινή χρονιά σε βάρος του Καμπανιακού έχει παραγίνει και αν χρειαστεί έχουμε πολλά παραδείγματα να σας αναφέρουμε.
Για το σημερινό παιχνίδι να αναφέρουμε ότι ο Καμπανιακός αγωνίστηκε με τρεις βασικές απουσίες Κουντουρά,Στεφανίδη και Μπάλιο  και από το 68΄ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο οπότε ο βαθμός της ισοπαλίας γίνεται ακόμη ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Μελισσόπουλος. 
Καμπανιακός: Κηπουρός, Κασαπίδης, Λεφίδης, Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μενιγκάλι, Προβατίδης, Ασλαμπάλογλου, Υψηλός, Αλμπάνης.

Καμπανιακός 2015-2016

Καμπανιακός 2014-2015 όλα τα γκόλ

Καμπανιακός 2013-2014 ολα τα γκολ

Καμπανιακός 2012-13 όλα τα γκολ

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975
Ο Καμπανιακός στην Β'Εθνική μαζί με τον υπέροχο κόσμο του

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *