...Προς το παρών το site δεν ενημερώνεται ΣΥΝΤΟΜΑ μαζί...

Καμπανιακός-Αρης Παλαιοχωρίου 0-2

kampaniakos
Νωρίς στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Αρης έδειξε ότι θέλει να τελειώνει το ματς και στο 4΄ο πρώην Καμπανιακός Χρήστος Προβατίδης με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπόικου κάνοντας το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ όλη την διάρκειά του, δημιούργησαν αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ,πότε με τον Σιμόνι και πότε με τον Καρλόπουλο αλλά τους έλειπε η τύχη.
Ο Καμπανιακός αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 27΄του πρώτου ημιχρόνου όταν σε αψιμαχία Σιμόνι Ρακαβίνα ο αρχηγός του Καμπανιακού αντέδρασε  αντιαθλητικά και δέχθηκε απ ευθείας κόκκινη.
Το δεύτερο γκολ του Αρη ήταν αποτέλεσμα ομαδικής ενέργειας με τον τελευταίο αποδέκτη Καρλόπουλο να στέλνει την μπάλα δια δεύτερη φορά στα δίχτυα σαν σε προπόνηση.
Καμπανιακός:Μπόικος,Παπάζης,Αλμπάνης,Κουμπαρόπουλος,Ρακαβίνας,Παγωνίδης,Βασαίτης,Καρασαββίδης,Ταχματζίδης,Μπάλιος,Λατινόπουλος.
Έπαιξαν Καλογιάννης,Χουζούρης,Κιβρακίδης,Βλαχόπουλος
Αρης Παλαιοχωρίου:Παλαβράκης,Τσιντογίννης,Κουκουρώνας,Ταίρης,Τσότρας,Αποστόλου,Προβατίδης,Κουκουλέκης,Σιμόνι,Καρλόπουλος,Σαπιασβίλι.

Επαιξαν Νανωλιάς,Ανδρεάδης,Κρημιανιώτης,Χ΄΄Μηνάς.

Καμπανιακός 2015-2016

Καμπανιακός 2014-2015 όλα τα γκόλ

Καμπανιακός 2013-2014 ολα τα γκολ

Καμπανιακός 2012-13 όλα τα γκολ

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975

Η πιο λαμπρή στιγμή 1975
Ο Καμπανιακός στην Β'Εθνική μαζί με τον υπέροχο κόσμο του

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *