ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντής των Ακαδημιών του Καμπανιακού ο Γιώργος Δημητριάδης

giorgos-dimitriadis
Ο Καμπανιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Δημητριάδη και τον τοποθετεί στο πόστο του υπεύθυνου όλων των Ακαδημιών του συλλόγου.
Ποιος είναι ο Γιώργος Δημητριάδης.
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο...κάτοχος UEFA B και σε εξέλιξη UEFA A , σεμινάρια πάνω στην οργάνωση και αναπτυξιακών τμημάτων, στην ανάλυση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών με την χρήση μέσων (gps) , προπονητής και γυμναστής (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης) ανδρικών ομάδων .

Πρωτος προπονητής : ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ , ΑΕΝ ΣΙΝΔΟΥ(άνοδος) ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ(άνοδος) , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ, ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 Γυμναστής (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης): Ολυμπιακός Κυμίνων (άνοδος Δ  Εθνική) Εθνικός Μαλγάρων( άνοδος Δ Εθνική) , Παύλος Μελάς, Ομόνοια Σίνδου, Καμπανιακος.

Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών :  Δόξα ΑΔΕΝΔΡΟΥ,Αναγέννηση Χαλκηδόνας,Καμπανιακός.
Ο Γιώργος μίλησε στο kampaniakos.gr και μας είπε:
Χαίρομαι που σε μια χρονιά με πολλές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας μου εμπιστεύονται την θέση του υπεύθυνου μια θέση με πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις. Υπόσχεση ότι θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας ώστε στο τέλος να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας  του συλλόγου...εύχομαι υγεία σε όλους μας ...όρεξη και διάθεση υπάρχουν , υλικό και ταλέντο υπάρχει όποτε  με μεθοδική δουλειά θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί.
Η οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Κο Δημητριάδη και του εύχεται καλή δύναμη.