ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκτακτη ανακοίνωση του Καμπανιακού για την επανεκκίνηση

 

καμπανιακός

Αγαπητοί γονείς με χαρά ανακοινώνουμε την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της ακαδημίας μας από την Δευτέρα 17/05/2021 και τις ημέρες Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή.

Η τελευταία υπουργική απόφαση που μας κοινοποιήθηκε μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στους νέους κανόνες λειτουργίας ώστε να μπορούμε  τηρώντας τα υγειονομικά πρωτοκολλά να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας:

Απαγορεύονται οι προπονήσεις σε επίπεδο τμημάτων , έτσι θα δημιουργηθούν γκρουπ παιδιών  ηλικιακά κοντά.

Απαραίτητη  η δήλωση συμμετοχής στις προπονήσεις εώς την Πέμπτη το απόγευμα για να γίνει ο διαχωρισμός των γκρουπ και να ανακοινωθούν  την Παρασκευή . Δήλωση συμμετοχής γίνεται στις ομάδες viber που έχουν δημιουργηθεί ανά τμήμα.

Απαραίτητη  η προσκόμιση στην γραμματεία πριν την έναρξη των προπονήσεων η βεβαίωση του σχολικού σελφ τεστ, κανένα παιδί δεν θα προπονείται χωρίς την βεβαίωση η υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα ότι το παιδί κάνει τα απαραίτητα σελφ τεστ.

 Όλοι οι αθλητές οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο 10 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης με αθλητική περιβολή του σωματείου ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ και όχι καθημερινά αθλητικά ρούχα. Τα αποδυτήρια λογίζονται κλειστός χώρος και δεν θα λειτουργούν  .

Λόγω του περιορισμού σε άτομα και χρόνο οι ώρες που θα ανακοινωθούν δεν μπορούν να αλλάξουν.

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος των γονέων και κηδεμόνων εντός του γηπέδου.

Λόγω των αναπτυξιακών έργων παρακαλούνται οι συνοδοί γονείς να είναι προσεκτικοί και να οδηγούν τα παιδιά μέχρι την είσοδο της κερκίδας. Στους περιβάλλοντας χώρους υπάρχουν επικίνδυνα υλικά λόγω των έργων που είναι σε εξέλιξη 

Τα παιδία να έχουν μαζί τους νεράκι σημειωμένο με το όνομά τους.

Θα λειτουργεί κανονικά η γραμματεία για τις ανάγκες εξόφλησης των συνδρομών.

 

Σας παραθέτουμε τις λίστες των εως τώρα εγγεγραμμένων αθλητών με έντονο χρώμα . καταληκτική μέρα εγγραφών Πέμπτη 13/5/2021 στις ομάδες VIBER  ανά τμήμα (μπορείτε να ενημερωθείτε από ήδη εγγεγραμμένους  γονείς).

Την Παρασκευή θα αναρτηθούν τα γκρουπ και οι ώρες διεξαγωγή των προπονήσεων.

Καλή μας αρχή,