ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Διευθυντής Ακαδημιών του Καμπανιακού στο kampaniakos.gr

 

Ακαδημίες Καμπανιακού

Ο Διευθυντής των Ακαδημιών του Καμπανιακού Κος Γιώργος Δημητριάδης μίλησε στο kampaniakos.gr για τους στόχους του συλλόγου, αλλά και το μεγάλο όραμα της διοίκησης για την δημιουργία Πρότυπων Ακαδημιών.

Αναλυτικά η δήλωσή του.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη, εύχομαι υγεία και δημιουργία .

Δυστυχώς με τις καταστάσεις που βιώνουμε αναγκαστήκαμε να χάσουμε άλλη μια χρόνια όσο αναφορά τις δράσεις της Ακαδημίας , νομίζω όμως ήταν απαραίτητο γιατί τριγύρω μας όλοι γίναμε μάρτυρες δυσάρεστων καταστάσεων με απώλειες δικών μας προσώπων.

Το αισιόδοξο όμως μήνυμα προσωπικά το έλαβα από την διοίκηση του συλλόγου η οποία παρά τις τεράστιες αντιξοότητες προχωράει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα υποδομών το οποίο είναι πρωτόγνωρο και συνάμα πρωτοποριακό.

Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς που σαν στόχο θα έχει την λειτουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας η οποία θα λειτουργεί επαγγελματικά.

Οι παροχές προς τους αθλητές μας θα είναι μοναδικές και σαν στόχος θα τεθεί η δημιουργία ποδοσφαιριστών ικανών να ανταποκριθούν σε επαγγελματικές κατηγορίες. Στην προσπάθεια αυτή θα γίνει κάλεσμα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της περιοχής οι οποίοι θα έχουν υψηλούς στόχους.

Όσο αφορά το πιλοτικό όπως λένε άνοιγμα των ακαδημιών από τις 17 Μαΐου και για τρεις εβδομάδες μόνο ,νομίζω περισσότερο θα μπερδέψει την κατάσταση παρά θα δώσει λύση. Ο περιορισμός στον αριθμό των παιδιών ανά προπόνηση θα είναι πρόβλημα για μεγάλες αριθμητικά ακαδημίες. Εμείς προσανατολιζόμαστε στο να ενεργοποιήσουμε τα μεγάλα τμήματα κ17 και κ15 καθώς είναι τα τμήματα που το καλοκαιρι θα κληθούν να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα και πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Για τα νεαρότερα παιδιά υπάρχει και χρόνος αλλά πρέπει να δούμε και τους όρους που θα θέσει η γενική γραμματεία ως προς το πλαίσιο διεξαγωγής.

Τέλος να επισημάνω ότι στα μέσα Ιουνίου θα έχουμε ήδη καταλήξει στο πρότζεκτ της Ακαδημίας και τον τρόπο λειτουργίας αυτής. Θα είναι μια μεθοδική προσπάθεια επιστημονικά στοιχειοθετημένη και θα αποσκοπεί σε υψηλού επιπέδου παροχές με υψηλές όμως απαιτήσεις.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για όλες αυτές τις τομές που οραματίζεται με γνώμονα την ανάδειξη της περιοχής μας σε Κυψέλη αθλητισμού , εμείς οι προπονητές που έχουμε την ευλογία και τύχη να είμαστε μέλη του σωματείου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο να πετύχουμε τους στόχους.

ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook