ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημιουργεί Β Ομάδα ο Καμπανιακός

 

kampaniakos

Η Διοίκηση του Συλλόγου της Χαλάστρας, ορμώμενη από την ευκαιρία που δίνει η ΕΠΣΜ με την προκήρυξή της, έλαβε την απόφαση να προχωρήσει στη δημιουργία Β Ομάδας η οποία θα αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ένωσης Μακεδονίας. 

Η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Συλλόγου που προέρχονται από τις Ακαδημίες του και πως αυτοί θα προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να κάνουν το επόμενο βήμα προς τη μεγάλη ομάδα που θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

 Ήδη από φέτος ποδοσφαιριστές της περσινής Κ17 θα αποτελέσουν μέλη του ρόστερ της Γ Εθνικής. 

Η δημιουργία της Β Ομάδας θα δώσει την ευκαιρία και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα παρουσιάζουν αξιόλογη εικόνα κατά τη διάρκεια της χρονιάς να καλούνται άμεσα και να παίρνουν μέρος σε προπονήσεις και σε αποστολές της Πρώτης Ομάδας.

Το επιπλέον θετικό του εγχειρήματος αυτού είναι η άμεση απορρόφηση των παιδιών που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου και των οποίων η ηλικία τους δεν τους επιτρέπει πλέον να ενταχθούν σε κάποιο από τα Τμήματα της Ακαδημίας. 

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα μεταβαίνουν από το αναπτυξιακό επίπεδο των Ακαδημιών προς το ανδρικό επίπεδο της Β Ομάδας συνεχίζοντας να αποτελούν μέλη του Συλλόγου και λαμβάνοντας τις ευκαιρίες τους για να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να κάνουν το επόμενο και μεγαλύτερο βήμα προς την Μεγάλη Ομάδα που αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Η ομάδα αυτή θα στελεχωθεί από νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι γεννηθέντες το 2005 με 3 εξαιρέσεις οι οποίοι θα μπορούν να είναι το 2004 και το 2003.
Ο Καμπανιακός πρωτοπορεί λοιπόν και προχωρά στο εγχείρημα της δημιουργίας ενός αμιγώς νεανικού ρόστερ με απώτερο στόχο την ανάδειξη νέων και φρέσκων παιδιών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εμπιστεύεται τα παιδιά αυτά και πορεύεται μαζί τους για να τα προετοιμάσει, να τα βελτιώσει και να βελτιωθεί κι ο ίδιος ο Σύλλογος μαζί τους.