ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήρθε η ώρα της Β ομάδας του Καμπανιακού

Καμπανιακός Β

 Έναρξη προετοιμασίας είχαμε χθες το απόγευμα για τη Β Ομάδα του Καμπανιακού. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δημητριάδη και του Χάρη Σαββαΐδη. 

Παρούσα σύσσωμη η διοίκηση του Καμπανιακού η οποία αφού καλωσόρισε τους νεαρούς παίχτες του Συλλόγου, παρακολούθησε και τις προσπάθειές τους καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης. 

Ενδεικτικά ήταν τα λόγια του Προέδρου Θωμά Μουρμούρα ο οποίος τόνισε τη σημασία της πρωτοποριακής κίνησης δημιουργίας της Β Ομάδας και την εμπιστοσύνη που έχει ολόκληρη η οικογένεια του Καμπανιακού στα παιδιά αυτά που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας.

 Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πάτησαν χορτάρι κι εκτέλεσαν με ενέργεια το πρόγραμμα που είχε επιμεληθεί το τεχνικό team το οποίο περιείχε, μετά από ένα ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και συναρμογής, ένα κομμάτι δύναμης με το βάρος του σώματος. 

Aκολούθησε ένα passing game και στη συνέχεια ένα δίτερμα. Η πρώτη αυτή προπονητική μονάδα ολοκληρώθηκε με ένα 8λεπτο τρεξίματος.