ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καμπανιακός: Ξεκινούν οι εγγραφές των Ακαδημιών

 
Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης χρονιάς η Ακαδημία μας ξεκινάει τις δράσεις της για φέτος την Τετάρτη 17 Αυγούστου για τα τμήματα Κ16 και Κ17 και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου για τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές της.

Σε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις με γήπεδα που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα παιδιά από 4 έως 17 χρονών θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο άθλημα του ποδοσφαίρου από τους καταρτισμένους προπονητές του Συλλόγου μας.

Η Ακαδημία μας γνωρίζοντας την αλληλεπίδραση του αθλητισμού με τους τομείς της υγείας, της ψυχολογίας και της  διατροφής εγκαινιάζει τη φετινή χρονιά συνεργασία με ειδικούς των κλάδων αυτών διοργανώνοντας ενημερωτικές ημερίδες, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για γονείς και παιδιά. Επιπλέον θα λειτουργεί ως μεσάζων έτσι ώστε να φέρνει σε επαφή όποιον ποδοσφαιριστή παρουσιάζει πρόβλημα τραυματισμού με γιατρό και φυσιοθεραπευτή.

Ο Σύλλογος μας αναγνωρίζοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα από όλα ένα παιχνίδι έχει σαν αρχή του τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για τους ποδοσφαιριστές του μέσα από το οποίο, εκτός από τις γνώσεις που θα λάβουν για όλες τις πτυχές του αθλήματος, θα τους μεταδώσει αξίες όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, ο αλτρουισμός και πολλές άλλες.

Οι εγγραφές μας ξεκινούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου κι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Καμπανιακού τις καθημερινές και ώρες 18.00-20.30