ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος η δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων

Καμπανιακός Β

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων για Καμπανιακό Β και τα τμήματα Κ17 και Κ16 με πρωινές προπονήσεις.

Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εσωτερικό διπλό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Β Ομάδας του Καμπανιακού και σε αυτούς της Κ17.  Οι προπονητές Στέφανος Δημητριάδης, Σαββαΐδης Χάρης και Χρήστος Σαρακατσιάνος είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παιχτών τους για πρώτη φορά αγωνιζόμενους σε συνθήκες 11 εναντίον 11 και να εξάγουν τα συμπεράσματά τους για την πρόοδο τους.
Συνεχείς οι οδηγίες του τεχνικού team, ενώ δεν έλειψαν και οι διακοπές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με στόχο να δώσουν κατευθύνσεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να τους εμφυσήσουν τη φιλοσοφία με την οποία επιθυμούν να αγωνίζεται η ομάδα.

Τα παιδιά έδειξαν πολλή διάθεση καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ ευδιάκριτα είναι τα σημάδια βελτίωσής τους από την έναρξη της προετοιμασίας, τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και στα κομμάτια της τακτικής. 

Από την άλλη το ρόστερ της Κ16 προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αυγέρου δείχνοντας κι αυτό με τη σειρά του ιδιαίτερη θέληση στην εκτέλεση του προπονητικού προγράμματος που περιείχε το διήμερο αυτό τόσο ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής συνδυασμένες με τεχνική όσο και εισαγωγή σε τακτικά κομμάτια.

Οι προπονητές όλων των τμημάτων έδωσαν αύριο ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους μετά το πέρας αυτής της απαιτητικής εβδομάδας προπονήσεων έτσι ώστε να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθεί.