ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καμπανιακός: Φιλικές αναμετρήσεις

 

kampaniakos

Μετά από ένα έντονο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με φιλικές αναμετρήσεις για όλα τα τμήματα του Καμπανιακού ακολουθεί μια έντονη αγωνιστική δραστηριότητα και μεσοβδόμαδα για τον Σύλλογο μας. Η Ανδρική Ομάδα που αγωνίζεται στη Γ Εθνική θα παίξει μες στην Αλεξάνδρεια με την τοπική ομάδα ΑΕ Αλεξάνδρειας σήμερα στις 17.30.
Ο Καμπανιακός Β θα αγωνιστεί αύριο στις 18.00 στο ΔΑΚ Χαλάστρας με τον Εθνικό Μαλγάρων ενώ η Κ16 του Καμπανιακού θα αγωνιστεί αύριο στις 18.00 στο γήπεδο του Αξιού Ανατολικού με την τοπική ομάδα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα μικρά τμήματα υποδομών έδωσαν τα πρώτα τους παιχνίδια για τη φετινή σεζόν με τις Κ10, Κ9, Κ8 να συμμετέχουν σε τουρνουά που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Academica ενώ η Κ13 αγωνίστηκε στο ΔΑΚ Χαλάστρας με την Ακαδημία του Κούη.

Η Κ15 αγωνίστηκε επίσης με την αντίστοιχη της Ακαδημίας Κούη κι επικράτησε με 3-1 έχοντας μια πολύ καλή εικόνα ενώ η Κ16 κέρδισε άνετα την Ομόνοια Σίνδου. Η Κ17 παρότι αγωνίστηκε με αρκετές βασικές απουσίες έδειξε πολύ καλή εικόνα και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Κ17 του Ηρακλή με 0-1.

Ο Καμπανιακός Β επικράτησε του Σμυρναϊκού Βαθυλακου, ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ, με 4-0 με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και να αποζημιώνουν τον τοπικό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει τις προσπάθειες τους.
Η ομάδα δείχνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι δένει περισσότερο και η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο βελτιώνεται συνεχώς.

Τέλος ο Καμπανιακός αγωνίστηκε την Κυριακή το απόγευμα με την Αθλητική Ένωση Καλλιθέας κερδίζοντας 3-0 με τον Ηλία Σαπάνη να δίνει χρόνο σε παίχτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα μέχρι τώρα δυνατά φιλικά παιχνίδια της ομάδας δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και σημάδια εξέλιξης.