ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύπλευρη δραστηριότητα της Ακαδημίας μας

 

kampaniakos

Τετάρτη χτες και η Ακαδημία του Καμπανιακού δραστηριοποιήθηκε σε πολλά επίπεδα μην αφήνοντας τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Εκτός από τις καθιερωμένες προπονήσεις των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων οι οποίες διεξήχθησαν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Κ16 έδωσε έναν δυνατό φιλικό αγώνα στην έδρα του Αξιού Ανατολικού με αντίπαλο που χρησιμοποίησε μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές.
Η εικόνα των νεαρών παιχτών μας ήταν κάτι παραπάνω από θετική καθώς παρά το τελικό 3-3 το συνδυαστικό παιχνίδι, η ένταση και ο ρυθμός που παρουσίασαν ήταν άξια λόγου. Μάλιστα μερικοί από τους ποδοσφαιριστές μας φόρεσαν γιλέκα τεχνολογίας gps και οι αριθμοί τους αποτυπώνουν όλα τα παραπάνω που αναφέραμε.

Φιλικό είχε και ο Καμπανιακός Β ο οποίος αγωνίστηκε στο ΔΑΚ Χαλάστρας με τον Εθνικό Μαλγάρων σε ένα παιχνίδι που τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1-1. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Αμπατζή ο οποίος πίεσε πολύ ωραία τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι αφού του απέσπασε την μπάλα πλάσαρε προ κενής εστίας.
Η ισοφάριση ήρθε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κι ενώ είχαν γίνει πολλές αλλαγές κι από τις δύο πλευρές. Η ομάδα έδειξε κουρασμένη από τις συνεχείς προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια και δεν είχε την ένταση και το ρυθμό που παρουσίασε στον αγώνα του Σαββάτου με τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκου.
Σήμερα η προπόνηση θα έχει χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό ώστε να ξεκουραστούν για το δυνατό φιλικό του Σαββάτου στην έδρα της Ομόνοιας Σίνδου.

Ο Καμπανιακός, όμως, θέλοντας να βάλει τα σωστά θεμέλια στη λειτουργία των Ακαδημιών του δεν περιορίζεται μόνο στην αγωνιστική του δράση εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Σε χθεσινή ημερίδα, που διεξήχθη στο Excelsior Hotel, με θέμα Διατροφή και Υγεία το παρόν έδωσαν ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ17 Χρήστος Σαρακατσιάνος και ο προπονητής της Κ15 Τάσος Δούμας.
Τα στελέχη του Συλλόγου μας γνωρίζοντας την άρρηκτη σύνδεση του αθλητισμού με τη διατροφή και την υγεία φροντίζουν να παρίστανται σε τέτοιες είδους εκπαιδευτικές συναντήσεις έτσι ώστε να ενημερώνονται οι ίδιοι αλλά να μεταφέρουν και τις νέες γνώσεις τους στα παιδιά και τους γονείς της Ακαδημίας μας.