ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προετοιμασία στον Βώλακα

 

Ακαδημίες Καμπανιακού

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή με τα Τμήματα Υποδομής του Καμπανιακού για την προετοιμασία στον Βώλακα Δράμας. Το λεωφορείο της ομάδας αναχώρησε στις 9.00 κι αφού έκανε στάση σε ένα πολύ όμορφο μέρος όπου υπήρχε κι ένα πάρκο με ελάφια έφτασε στους ξενώνες στις 12.00. 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συνοδευόμενοι από τον Τεχνικό Διευθυντή και Προπονητή της Ακαδημίας Χρήστο Σαρακατσιάνο και τον Προπονητή Σωτήρη Αυγέρο θα καταλύσουν στο Προπονητικό Κέντρο "Μονοπάτι Ε6" για 4 βράδια και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα 5/9.

Το συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές φορές επαγγελματικές ομάδες για την προετοιμασία τους καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές. Βρίσκεται σε υψόμετρο 830 μέτρων μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον ενώ εκτός από τον, εξαιρετικά διαμορφωμένο με πέτρα και ξύλο, Ξενώνα στον οποίον στεγάζονται οι Αθλητές διαθέτει γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, γυμναστήριο και πισίνα. 

Οι παίχτες του Συλλόγου μας, για πρώτη φορά φέτος, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία καθώς λαμβάνουν μέρος σε μια γνήσια ποδοσφαιρική αποστολή, όπου για 4 μέρες θα συμβιώσουν σε ένα κοινό περιβάλλον με τους συμπαίχτες τους και μακρυά από τους οικογένειές τους, θα προπονηθούν με διπλές προπονήσεις σε πολύ έντονους ρυθμούς, θα παρακολουθήσουν μαθήματα ποδοσφαιρικής θεωρίας από τους καταρτισμένους προπονητές τους και θα επιστρέψουν έτοιμοι για μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά.