ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγωνιστική δραστηριότητα Σαββατοκύριακου

kampaniakos

 Έντονη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα για τον Σύλλογο του Καμπανιακού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η μεγάλη μας ομάδα έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Ελευθεριακό και την ΑΕ Ευόσμου.
Το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Ελευθεριακό οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Σαπάνη επικράτησαν 3-0 με τον έμπειρο προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίχτες οι οποίοι δεν είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα φιλικά. Την Κυριακή η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕ Ευόσμου χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και πληρώνοντας στιγμιαίες αδράνειές της.
Η γενική εικόνα της ομάδας στα δύο αυτά φιλικά έδειξε μια σταθερή πορεία βελτίωσης αλλά φανέρωσε, επιπλέον, ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά ειδικά στη χημεία και στην ομοιογένεια των παιχτών.
Μην ξεχνάμε ότι έχει αλλάξει σχεδόν εξολοκλήρου το ρόστερ της ομάδας και απαιτείται χρόνος έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές αυτοί να ενταχθούν σε μια ενιαία ποδοσφαιρική φιλοσοφία και να την αποδώσουν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

 Ο Καμπανιακός Β αγωνίστηκε με τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου το Σάββατο το απόγευμα στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας και γνώρισε την ήττα με 0-2. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδειξαν πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή του παιχνιδιού στη Σίνδο.
Βελτίωσαν αρκετά πράγματα στη συνοχή και την αμυντική τους τακτική αλλά πλήρωσαν για ακόμα μια φορά την αναποτελεσματικότητά τους καθώς είχαν 4 κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν ενώ από την άλλη η έμπειρη ομάδα του Αγίου Αθανασίου αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφυγε με τη νίκη. 

Τα μεγαλύτερα τμήματα υποδομής, Κ16 και Κ17, αγωνίστηκαν το πρωί του Σαββάτου με την Ακαδημία Μπέμπηδες στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο γνωρίζοντας την ήττα αμφότερα με 1-2. Παρά το αποτέλεσμα η εικόνα και των δύο τμημάτων μας ήταν ενθαρρυντική παίζοντας όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού και δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία.
Η αναποτελεσματικότητα όμως χτύπησε και αυτά τα τμήματα κι έτσι μην καταφέρνοντας να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν πλήρωσαν την αμυντική τους αδράνεια και γνώρισαν την ήττα. 

Τα μικρότερα τμήματα υποδομής του Συλλόγου αγωνίστηκαν σε φιλικά παιχνίδια στο γειτονικό Ανατολικό το πρωί του Σαββάτου. Οι ομάδες της Κ14 και Κ13 κέρδισαν αμφότερες αποδίδοντας ανά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ενώ οι μικρότερες ηλικίες από Κ10 και κάτω απόλαυσαν τα παιχνίδια τους με τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό πρωινό Σαββάτου.