ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακατατάξεις στο ροστερ του Καμπανιακού

 

Καμπανιακός

Αποχωρήσεις είχαμε απόψε από το ρόστερ του Συλλόγου μας. Η ομάδα της Χαλάστρας έλυσε πριν λίγη ώρα τη συνεργασία της με τους Ραφαήλ Σούκια,  Χρήστο Νικηφορίδη, Στέλιο

 Λαγόντζο, Νίκο Καραμπατάκη, Ανέστη Τάνγκου και Άλεξ Κοπάτσι. Το διαζύγιο έγινε σε φιλικό κλίμα με τις δύο πλευρές να γνωρίζουν ότι αυτές είναι καταστάσεις γνώριμες στο χώρο του ποδοσφαίρου ειδικά στις υψηλές κατηγορίες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.
Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για τη συμπεριφορά και την προσφορά τους στο Σύλλογο γιατί ας μην ξεχνάμε ότι συμμετείχαν στην κατάκτηση του φετινού Super Cup της ΕΠΣΜ ενώ οι Ανέστης Τάνγκου και Άλεξ Κοπάτσι συνετέλεσαν τα μέγιστα στην επιτυχία ανόδου της ομάδας στα σαλόνια της Γ Εθνικής Κατηγορίας.
Εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.


Στο αγωνιστικό κομμάτι το φιλικό του Σαββάτου με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου έμεινε στο 0-0, η ομάδα όμως παρουσίασε την καλύτερη μέχρι στιγμής εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Η κατοχή της μπάλας κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά σε όλο το 90λεπτο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει τις οποίες όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο γκολ για να πανηγυρίσει και τη νίκη. Το γεγονός αυτό στο φιλικό παιχνίδι δεν ενοχλεί τόσο πολύ αλλά αν συνεχίσει να παρατηρείται θα κοστίσει βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Επόμενο φιλικό είναι αυτό της Τετάρτης εκτός έδρας με τον Εθνικό Γιαννιτσών στις 16.30. Ο αγώνας θα γίνει στη μνήμη του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαϊδη στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Τραπεζούντας και όλα τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών.


Τέλος και επανερχόμενοι στα μεταγραφικά, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα νέα ηχηρά μεταγραφικά χτυπήματα που θα καλύψουν τις θέσεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν.