ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλικό με νέα πρόσωπα

 

kampaniakos

Φιλικό αγώνα δίνει σήμερα στις 16.30 ο Καμπανιακός στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Τραπεζούντας της πόλης των Γιαννιτσών με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Η ομάδα μας αναμένοντας να παρθεί μια τελεσίδικη απόφαση για την έναρξη του επίσημου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής συνεχίζει την προετοιμασία της με ακόμα ένα εκτός έδρας φιλικό αγώνα.
Μετά τις έξι αποχωρήσεις παιχτών από το ρόστερ στην αρχή της εβδομάδας ήρθε η ώρα να ενσωματωθούν τρία νέα πρόσωπα τα οποία θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στο αποψινό φιλικό. Πρόκειται για τους Γιάννη Βοσκόπουλο, Στάθη Σαρβανίδη και Γιώργο Παπακωνσταντίνου οι οποίοι αποτέλεσαν βασικά στελέχη της επιτυχημένης πορείας που έκανε ο Αγροτικός Αστέρας φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Τρεις προσθήκες οι οποίες σίγουρα θα δώσουν νέα πνοή στην ομάδα και με την ποιότητα και με την εμπειρία της περσινής πορείας πρωταθλητισμού.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες προσθήκες ίδιας δυναμικής από τη διοίκηση του Καμπανιακού, η οποία δείχνει ότι θέλει να κάνει έντονη την επιστροφή της στα σαλόνια της Γ Εθνικής κι ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για το φετινό πρωτάθλημα.