ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νευρικοί στην Prova Generale


Την Κυριακή αγωνίστηκαν τα μεγάλα τμήματα υποδομής και η Β Ομάδα του Καμπανιακού στο τελευταίο, κατά πως φαίνεται, φιλικό πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Τα τμήματα Κ15, Κ16, Κ17 φιλοξένησαν το Ποδοσφαιρικό Σύλλογο ‘’Αλέξανδρος Κιλκίς’’ στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο ενώ ο Καμπανιακός Β φιλοξένησε τον Μακεδονικό Γέφυρας στο ίδιο γήπεδο.

Η Κ15 γνώρισε την ήττα μην προβάλλοντας ιδιαίτερη αντίσταση με τον αντίπαλο να φαίνεται ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας τον πλήρη έλεγχό του. Η Κ16 παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα και πέτυχε μια ευρεία σε διάσταση νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Η ένταση κι ο ρυθμός αποτέλεσαν βασικά στοιχεία του παιχνιδιού της και αξιοποιώντας τα σε μεγάλο βαθμό δημιούργησε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να φύγει με κάτι θετικό από το παιχνίδι. 

Η Κ17 παρότι μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο κι εκτός από το γκολ του Αμπατζή, είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε κι άλλες φάσεις, ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε στον Αλέξανδρο Κιλκίς, με το οποίο ισοφάρισε, εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές μας και βγήκαν εκτός ρυθμού.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού δε βρήκαν ποτέ ξανά αυτό τον πολύ καλό ρυθμό του πρώτου τετάρτου και παρότι ήλεγχαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του ο χαμηλός ρυθμός κι η νωθρότητα με την οποία αγωνίζονταν δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Προς το τέλος του αγώνα μάλιστα μια στιγμιαία αδράνεια επέφερε και το γκολ της ήττας σε ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δε φαινόταν ότι θα εξελιχθεί κατά αυτόν τον τρόπο.

Ο Καμπανιακός Β έδειξε πολύ νευρικός στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΕΠΣΜ. Παρότι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας κι ο αντίπαλος τον περίμενε στο μισό γήπεδο, η έλλειψη κίνησης κι οι πολλές λάθος επιλογές των ποδοσφαιριστών του δεν του επέτρεψαν να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο κακός δαίμονας των αμυντικών στατικών φάσεων έκανε και σε αυτό το παιχνίδι την εμφάνισή του, καθώς στο πρώτο κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι η άμυνα δε λειτούργησε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα ο Μακεδονικός Γέφυρας να ανοίξει το σκορ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Αυτό φάνηκε να ταρακούνησε λίγο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανέβασαν τον αγωνιστικό τους ρυθμό και σε μία φάση όπου πρέσαραν ψηλά ο Μητρούδης απέσπασε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκόραρε προ κενής εστίας. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα νευρικό παιχνίδι με τους παίχτες μας να παρασύρονται στο ρυθμό του αντιπάλου εξακολουθώντας να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους και δίνοντας κάποια αχρείαστα φάουλ, τα οποία ήταν και ο μόνος τρόπος που απειλούσε ο αντίπαλος.
Από ένα τέτοιο μάλιστα προήλθε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων με το οποίο ξαναμπήκαν μπροστά στο σκορ. Η ομάδα μας ωστόσο αντέδρασε και πάλι γρήγορα και μετά από ακόμα ένα σωστό πρεσάρισμα ψηλά, ο Μάριος Αλιμπαρούτης έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα πανέμορφο σουτ την έστειλε στο βάθος της εστίας. Το 2-2 ήταν και το σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ένας λάθος υπολογισμός της αμυντικής γραμμής έφερε σε θέση τετ α τετ τον επιθετικό του Μακεδονικού Γέφυρας ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της ομάδας μας.
Το 40λεπτο το οποίο ακολούθησε χαρακτηρίστηκε από πολλές αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, πολλά φάουλ, αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις και γενικά ο ρυθμός κινήθηκε σε επίπεδα που βόλευε την ομάδα που βρισκόταν μπροστά στο σκορ.
Οι αλλαγές που έγιναν δεν διαφοροποίησαν ιδιαίτερα την εικόνα του αγώνα και το 2-3 ήταν το τελικό σκορ κατά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το Σάββατο πού έρχεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έχουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων κι ευχόμαστε οι ομάδες μας να κλείσουν αυτή την κακή παρένθεση του τελευταίου Σαββατοκύριακου και να επιστρέψουν στην καλή εικόνα των προηγούμενων φιλικών έτσι ώστε να μπουν με το δεξί στις επίσημες φετινές τους υποχρεώσεις.