ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άτυπη ρεβάνς στην Καβάλα για τον Καμπανιακό

 

Καμπανιακός

Παρουσιάζοντας συνεχώς βελτιωμένη εικόνα ο Καμπανιακός επικράτησε το Σάββατο επί του τοπικού Βύρωνα με 2-3 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Βερούλειο Στάδιο Καβάλας. Οι κόκκινοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι και κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, δύο με τον Χατζηβασιλειάδη και μία με τον Κεχαγιά. 

Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και συνδυάζοντας το όμορφο ποδόσφαιρο με την αποτελεσματικότητά τους αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους.

Ο Βύρων ισορρόπησε το παιχνίδι στη συνέχεια και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μείωσε το σκορ με τον Παντελίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές προσώπων δίνοντας χρόνο συμμέτοχης σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στις αποστολές τους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δερμιτζάκης στο 60.

Καμπανιακός


Για τον Καμπανιακό ξεκίνησαν οι: Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Ντόγος, Σαρβανίδης, Ξανθόπουλος, Μάνιος, Χατζηβασιλειάδης. Ενώ έπαιξαν και οι: Κασαπίδης, Σαπουντζής, Πιπιλιάρης, Παπακωνσταντίνου, Ρακαβίνας, Γιαννόπουλος, Μαγκούτης, Καράμπελας, Ιγνατίδης.

Καμπανιακός


Για τον Βύρωνα ξεκίνησαν οι:  Ευστρατίου, Τσερπές, Καρύπογλου, Δερμιτζάκης Π., Ναουμίδης, Ιβανίδης, Πτηνόπουλος, Γκατζολάρι, Δερμιτζάκης, Παντελίδης, Τουμανίδης. Ενώ έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Λουκοβίτης, Κούρτογλου, Δεληγιαννίδης, Ηλιάδης, Παπαποστόλου, Αμανατίδης.