ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θετικά Βήματα για τα Τμήματα Υποδομής

kampaniakos

 Έντονη αθλητική δραστηριότητα για τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας αυτό το Σάββατο. Οι  μικρότεροι ηλικιακά ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν φιλικά παιχνίδια στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη περνώντας ένα όμορφο πρωινό γεμάτο με την αγαπημένη τους δραστηριότητα, το ποδόσφαιρο.

Το Τμήμα της Κ13 αγωνίστηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Νεάπολης με το αντίστοιχο της Ακαδημίας Κούδα χάνοντας 2-1 στις λεπτομέρειες αφήνοντας, όμως, πολύ καλές εντυπώσεις στη μετάβαση που κάνουν τη φετινή χρονιά σε αγώνες 11Χ11 πλέον.

Η ομάδα της Κ14 αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αυτή του Μακεδονικού εμφανίζοντας σημάδια βελτίωσης σε ένα δύσκολο φιλικό που διεξήχθη στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο.

Στο ίδιο γήπεδο και δύο ώρες νωρίτερα το Τμήμα της Κ16 πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση επικράτησε με 4-2 του Μακεδονικού αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Σωτήρη Αυγέρο.

Τέλος, η Κ17 αγωνίστηκε εκτός έδρας στο Γήπεδο της Μικράς με την Κ15 του ΠΑΟΚ κοντράροντας στα ίσια τον ιστορικό Σύλλογο του Βορρά και παρά την ήττα 2-1, κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος αλλά φάνηκε αναποτελεσματική στην τελική ενέργεια. Ο προπονητής Σαρακατσιάνος Χρήστος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του τόσο στο κομμάτι της διάθεσης όσο και στα κομμάτια της τακτικής και της δημιουργίας.

Την Κυριακή συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό η δραστηριότητα του Συλλόγου μας με τρία παιχνίδια.

Η Κ17 αγωνίζεται στο Μυγδονιο Αθλητικο Κέντρο με τον Μακεδονικό στις 10.00,

ο Καμπανιακός Β αντιμετωπίζει τον Εθνικό Μαλγάρων στο Γήπεδο των Μαλγάρων στις 16.30,

ο Καμπανιακός τίθεται αντιμέτωπος στη δύσκολη έδρα του Παραλιμνίου στις Σέρρες με την τοπική ομάδα στις 16.00.