ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλό η Κ17, Νίκη Άνευ Αγώνα η Κ16

 

k17-kampaniakos

Στον δρόμο των επιτυχιών ξαναμπήκε το τμήμα της Κ17 αφήνοντας πολύ γρήγορα πίσω του την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Καμπανιακού επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στην έδρα του ΑΣ Νεάπολης με 1-3. 

Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Σαρακατσιάνου χρειάστηκαν ένα τέταρτο περίπου για να προσαρμοστούν στο μικρό μέγεθος του γηπέδου και στον κακό πλαστικό τάπητα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 από απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Ωστόσο το γκολ αυτό τους αφύπνισε, ανέλαβαν τα ηνία και κυριάρχησαν στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Καταρχήν ισοφάρισαν με τον Εμπέογλου 10' πριν τη λήξη του ημιχρόνου. 

Μετα την ανάπαυλα εμφανίστηκαν ακόμα καλύτεροι και αποφασισμένοι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρουσιάζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο κατάφεραν αφενός να προηγηθούν με γκολ του Αμπατζή και αφετέρου να  κλειδώσουν τη νίκη με τέρμα του Μπαλάνου γράφοντας το τελικό 1-3.

Το τμήμα της Κ16 πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα με τον Αξιό Ανατολικού καθώς ο αντίπαλος δεν κατάφερε να παρουσιαστεί πλήρης στο γήπεδο λόγω ασθενειών για να τελεστεί ο αγώνας. 

Ωστόσο ο προπονητής Σωτήρης Αυγέρος δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο το πρωινό του Σαββάτου και διεξήγαγε κανονικά έντονη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του.