ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εδεσσαϊκός-Καμπανιακός 0-1

 


Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις έδωσε η ομάδα του Καμπανιακού η οποία επικράτησε του Εδεσσαϊκού με 0-1. Σε ένα ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ριζαρίου οι παίχτες του Ηλία Σαπάνη παρουσιάστηκαν με ακόμα μεγαλύτερη συνοχή και επικράτησαν με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο των τελευταίων παιχνιδιών, Διονύση Χατζηβασιλειάδη, στο 22’ της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Καμπανιακού τα αδέρφια, Νίκος και Παύλος, Καθάριοι αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και δείχνοντας ότι η προσθήκη τους θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ρόστερ. Σημαντικό στατιστικό το ότι οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Σαπάνη κράτησαν το μηδέν πίσω και δεν άφησαν χώρους στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία τους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.


Για τον Καμπανιακό ξεκίνησαν οι: Κασαπίδης, Καθάριος Παύλος, Σαπουντζής, Ρακαβίνας, Γιαννόπουλος, Μαγκούτης, Σαρβανίδης, Παπακωνσταντίνου, Ξανθόπουλος, Χατζηβασιλειάδης, Ντόγος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Γιακουμής, Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Βοσκόπουλος, Ταΐρης, Μάνιος, Καθάριος Νίκος, Ιγνατίδης, Βουτσκίδης.


Για τον Εδεσσαϊκό, ο τεχνικός Αλέκος Κούρτογλου ξεκίνησε με τους Ηλιόπουλο, Αβραμίδη, Μαγγίζη, Πελτεκη, Πρέτσι, Ξανθόπουλο, Σούκια, Τσάνι, Καραγιάννη, Κυζιρίδη και Σαμαρά. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Ψωμιάδης, Μωυσίδης, Χατζηαλεξιάδης, Ιωάννου.