ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεύτερη ημερίδα Ψυχολογίας

 

kampaniakos

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας του Καμπανιακού στην προσπάθεια που κάνει να προσεγγίσει το Ποδόσφαιρο στην ολότητα του και συνεχίζοντας τα επιμορφωτικά σεμινάρια σε τομείς πολύ στενά συνυφασμένους με τον Αθλητισμό, διοργανώνει τη Δεύτερη Ημερίδα Ψυχολογίας την Παρασκευή 25/11 στις 18.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλάστρας "Δημήτριος Κ. Χαντές" με ομιλήτρια την ειδικευμένη σε θέματα Αθλητικής Ψυχολογίας Ευφροσύνη Μήτσιου.

Ένα μήνα πριν είχε διεξαχθεί η πρώτη Ημερίδα Ψυχολογίας όπου η ίδια Ψυχολόγος έβαλε στο επίκεντρο τους γονείς αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίον θα πρέπει να προσεγγίζουν το παιδί σε σχέση με τη συμμετοχή του στα αθλητικά δρώμενα και προτείνοντας ενδεδειγμένες συμπεριφορές σε διάφορες καταστάσεις που μπορούν να προκύψουν κατά τη συμμετοχή του σε έναν Αθλητικό Σύλλογο ή ένα Αθλητικό Γεγονός.

Αυτή τη φορά η Ευφροσύνη Μήτσιου δίνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή στην Ημερίδα στους ίδιους τους Αθλητές θίγοντας το θέμα του Προαγωνιστικού Άγχους και προτείνοντας λύσεις και διόδους όχι μόνο να το αντιμετωπίσουν αλλά και να γίνει Σύμμαχός τους.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από μία εξαιρετική επιστήμονα η οποία θα ανοίξει τους ορίζοντες παιδιών και μεγάλων στον τρόπο διαχείρισης του ψυχολογικού τους φορτίου πριν τη συμμετοχή τους σε κάποιο Αθλητικό Γεγονός.