ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καμπανιακός-Απόλλων Παραλημνίου 2-2 -στιγμιότυπα

 

kampaniakos

Οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος, όπως είναι γνωστό, έχουν παγίδες. Ο Καμπανιακός χτες αποδίδοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0 κι έδειχνε ότι θα αποφύγει αυτές τις παγίδες και θα μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Ωστόσο η εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο δεν του επέτρεψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το πρώτο φετινό ματς μπροστά στον κόσμο του, που γέμισε το γήπεδο. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε το γεγονός ότι το Παραλίμνιο μείωσε το σκορ ακριβώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πράγμα που έδωσε ώθηση στους παίχτες του να φτάσουν στην ισοφάριση και επηρέασε ψυχολογικά τους Κόκκινους της Χαλάστρας οι οποίοι έχασαν μέτρα στο γήπεδο και τα ποσοστά κατοχής της μπάλας.
Ο κόσμος αποζημιώθηκε από το θέαμα καθώς είδε τέσσερα γκολ, αρκετές καλές χαμένες ευκαιρίες κι απήλαυσε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απέναντι σε  δύο δυνατές ομάδες που έδειξαν ότι έχουν την ποιότητα να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.
Το τελικό 2-2 κρίνεται δίκαιο καθώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα καλό ημίχρονο και από αρκετές καλές στιγμές που θα μπορούσαν να τους δώσουν τη νίκη. Δείτε στο video που ακολουθεί τα καλύτερα στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα: